Seizoen 2022-23 is uit!

Seizoen 2022-23 is uit!

Grote Zangers bewijst wederom de kwalitatief beste vocale serie van het land te zijn. Debuten van Thomas Hampson, Philippe Jaroussky...

Najaar 2020 in het Muziekgebouw

Najaar 2020 in het Muziekgebouw

Het Muziekgebouw heeft er de afgelopen weken alles aan gedaan om de concerten van september t/m december 2020 aan te passen aan de 1,5 meter werkelijkheid. Dit geldt dus ook voor Serie Grote Zangers.
We zijn heel blij dat onze concerten door kunnen gaan!

Grote Zangers & Corona

Grote Zangers & Corona

Het is onwerkelijk wat er om ons heen gebeurt. Wij hopen dat u allen gezond en veilig bent.
De Stichting Grote Zangers is net zoals alle culturele gezelschappen, groot en klein, getroffen door COVID-19. Wij hebben maatregelen genomen om te helpen de verspreiding van het virus in te dammen en de veiligheid te waarborgen van onze Vrienden, van de bezoekers van onze serie en natuurlijk van onze zangers.

Seizoen 20/21 nu in de verkoop

Seizoen 20/21 nu in de verkoop

Eva-Maria WestbroekĀ maakt dit seizoen eindelijk haar debuut in de serie. De eerste optredens van de Britse baritonĀ Roderick WilliamsĀ en de jonge RussenĀ Andrey Zhilikhovsky en Kristina MkhitaryanĀ zijn minstens zo opvallend. Ondertussen slepen vertrouwde stemmen als die vanĀ Matthias Goerne, Ian Bostridge en Florian BoeschĀ u mee naar de betoverende werelden van Strauss, Beethoven en Mahler.

Sally Matthews

Sally Matthews

Hoog tijd voor een debuut in de serie Grote Zangers. Matthews zet meteen hoog in met WagnersĀ Wesendonck LiederĀ en de meest gevoelige liederen van Richard Strauss. Een recital om naar uit te kijken.

Lezing: Theo van den Bogaard

Lezing: Theo van den Bogaard

Lezing: Theo van den Bogaard, impresario
Berkenrode, 31 Augustus 2019, 17ā€™00 ā€“ 17ā€™45 uur

De volledig uitgesproken lezing staat op de audio clip en duurt 45 minuten exact. Hier volgt een korte samenvatting, in chronologische volgorde van uitspreken.

close