Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Glyndebourne picknickconcert [WIJZIGING – VRIENDEN LEES VERDER]

20 juni 2021 | 13:30 - 17:30

Ons tweede Glyndebourne concert


BELANGRIJKE WIJZIGING
Het weer speelt ons parten. Het terrein is zodanig nat, dat de picknick niet door kan gaan. Het recital gaat wel door, maar de lange picknick pauze vervalt. Het recital is rond 15.00 afgelopen. Daarna drinkt wie wil nog een drankje.


Maria Warenberg mezzo
Nikola Meeuwsen piano

Onze gastgevers Leo en Len Spigt, het ‘Grote Zangers’ bestuur en de artistieke leiding verheugen zich op ons weerzien tijdens het eerste concert van het zomerprogramma 2021.

Op zondag 20 juni staan de stoeltjes vanaf half twee klaar. Het eerste deel van het concert begint om 13:45.

Maria Warenberg, mezzo, en Nikola Meeuwsen, pianist, treden op. Zij verzorgden al een voorprogramma in onze serie in het Muziekgebouw, vlak voordat de crisis uitbrak. Misschien kent u Maria van Podium Witteman. Nikola won de Young Talent Award van het Concertgebouw.

Maria zong al solo recitals in De Doelen, het Concertgebouw en bij ons in het voorprogramma van Grote Zangers. Ze zong zelfs al bij De Nationale Opera, in Ritratto van Willem Jeths. Nikola combineert een solo carriere met liedbegeleiding. Hij won al het Young Talent Award in het Concertgebouw.

Liederen van Grieg and Tschaikovsky, ze eindigen met spetterende opera!

Locatie
Het landgoed ligt aan het riviertje de Angstel, verbonden aan de Vecht. Er staan een paar huizen op waaronder het huis van Len en Leo Spigt onze eerste vrienden (2011) bij wie wij ook vorige zomer te gast waren voor ons allereerste en zeer geslaagde picknickconcert. Zie voor een impressie: https://youtu.be/FpV4R1Qjkhg.

 

 

Gegevens

Datum:
20 juni 2021
Tijd:
13:30 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Oukoop, Nieuwer Ter Aa
Nederland

Organisator

Grote Zangers
Telefoon:
+31(0) 6 1888 6745
Bekijk de site van Organisator