Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Berkenrode: Q&A met Sophie de Lint (besloten evenement)

31 augustus 2021 | 16:00 - 16:45

Q&A met SOPHIE DE LINT.

Sophie de Lint bezet de belangrijkste stoel die we in Nederland hebben op het gebied van opera: directeur van De Nationale Opera.

Publiek en deelnemers stellen vragen aan Sophie. Onderwerp is hoe jonge zangers carrière kunnen maken. Sophie was impresario, casting director en artistiek directeur: in breedste zin heeft zij ervaring met alle aspecten van carrières van (jonge) zangers.

In beginsel is de Q&A besloten, geïnteresseerden kunnen mailen naar vrienden@grotezangers.nl

Sophie werkte in het Grand Théâtre de Genève, en deed ruime ervaring op als regieassistent bij de Bayreuther Festspiele, New National Theatre Tokyo en Festspielhaus Baden-Baden. Van 2002 tot 2006 was ze artist manager bij Laurent Delage Artists Management in Wenen, waar ze zich specialiseerde in het ontdekken en ontwikkelen van jonge operazangers. Van 2006 tot 2009 zette ze deze activiteiten voort voor Artists Management Zürich, tot haar aanstelling als artistiek directeur bij Opernhaus Zürich.

Sophie is lid van het bestuur van Opera Europa, de organisatie voor professionele operagezelschappen en operafestivals in heel Europa.

 

Gegevens

Datum:
31 augustus 2021
Tijd:
16:00 - 16:45
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Huisconcert
Kasteel in de Vechtstreek. Exclusief voor Vrienden Grote Zangers
Amsterdam, Nederland

Organisator

Grote Zangers
Telefoon:
+31(0) 6 1888 6745
Bekijk de site van Organisator